Szívesen megtapasztalnád a hangtálak adta csodás élményt? Gyere el hozzánk a Göcseji Múzeumba! A jógamatracodat se hagyd otthon...

Tárlatvezetés és hangtálfürdő

A Nőnek lenni akkor… című időszaki kiállításhoz január óta különleges tárlatvezetéseket fűzünk. Ez alkalommal Hegedüs Lilla lesz a kurátorok vendége, akinek el kellett utaznia ahhoz a távoli Nepálba, hogy igazán magára találjon.

Két diploma megszerzése után szakított az addig elképzelt karrierúttal, s nemzetközi kapcsolatok elemző – nyelvészből jógaoktató, tibeti hangtálterapeuta lett. A jóga, a keleten tanulhatott ősi bölcsességek és a tibeti hangtálak világa segített neki új mélységig repíteni egy más élet felé.

Szívesen megtapasztalnád a hangtálak adta csodás élményt?

Gyere el hozzánk a Göcseji Múzeumba! A jógamatracodat se hagyd otthon, hogy igazán kényelembe helyezd magad nálunk! Várunk!

Fontos információ

A tárlatnak helyet adó kiállítótér befogadóképessége korlátozott, ezért az eseményen legfeljebb 25 fő vehet részt. Javasoljuk, hogy ha csatlakozni kíván a programhoz, akkor jegyét előre vásárolja meg online weboldalunkon, vagy személyesen a múzeum pénztárában.

 

Online jegyvásárlás