Iskolai Közösségi Szolgálat

Tisztelt Szülők és Pedagógusok! A nemzeti köznevelésről szóló törvény értelmében az érettségi bizonyítvány megszerzéséhez ötven óra közösségi szolgálat teljesítése szükséges.

Mindannyian érezzük, hogy fontos a fiatalok életébe beemelni a szociális készségek fejlesztését, valamint a társadalmi problémák iránti érzékenység felébresztését. A közösségi szolgálat és az önkéntesség ennek kiváló terepe lehet. Ezt a szolgálatot több intézményben is teljesíthetik a diákok, aminek az a lényege, hogy a fiatal önszántából, pénzügyi haszonszerzés nélkül, a közösség javára végez tevékenységet.

Iskolai Közösségi Szolgálat a Zalaegerszegi Múzeumokban

Kedves Diákok!

Van kedvetek a Göcseji Múzeumban vagy a Göcseji Skanzenben eltölteni a közösségi szolgálat ötven órájából valamennyi időt? Nálunk segíthettek a belépőjegyek ellenőrzésénél, a kiállítási területek és műtárgyak őrzésénél, irodai munkában, rendezvényszervezési feladatokban, régészeti tevékenységben, nyári táborok alatt asszisztensi feladatok ellátásában, kérdőíves felmérések elvégzésében. Hívjatok, keressetek minket!

Bővebb információ

  • Felelős: Szényi Krisztina, kommunikációs munkatárs
  • E-mail: sajto@gocsejimuzeum.hu
  • Telefon: +36 92/346-736