Tanulás & táborok

A Zegi Múzeumok számos lehetőséget biztosít az általános- és középiskolai pedagógusoknak, amivel interaktívan segíthetik a tanulást a gyerekek számára úgy múzeumpedagógiai-, mint kézműves foglalkozások és táborok segítségével.

Kiegészíthetik a tananyagot a helyi ismeretekkel, tarthatnak rendhagyó órát a múzeumunkban és kérhetnek segítséget az egyes szakterületek bemutatásával kapcsolatban kollégáinktól is.

Múzeumpedagógia

A Göcseji Múzeum színes múzeumpedagógia programjai izgalmas kikapcsolódást kínálnak az óvodáskortól egészen a középiskolás korosztályig.

Múzeumpedagógiai szolgáltatások

Foglalkozások

Ha kíváncsi vagy és igazi izgalmakra vágysz, böngészd át foglalkozásaink kínálatát:

  • Különböző korok legérdekesebb foglalkozásaiba, élethelyzeteibe kóstolhatsz bele tárlataink változatos helyszínein és kollégáink kreatív feladatain keresztül.
  • Játékosan ismerheted meg a zalaegerszegi kötődésű legnagyobb képzőművészek munkásságát is.
  • A régészeti nyílt napjainkon számtalan ma is folyó feltárásba beavatunk.

Összes foglalkozás

Táborok

A gyerektáborok játékos módon ismertetik meg a kisiskolásokat és tinédzsereket a különböző korszakok történelmével. Igazi ásatáson vehetnek részt, leleteket vizsgálhatnak, restaurálhatnak, fémdetektorral kincseket kereshetnek, nyomozhatnak és megismerhetik egy-egy korszak eszközeit, sőt akár ki is próbálhatják őket.

Szeretettel várjuk a történelem és régészet iránt érdeklődő gyerekeket, akik régészek, antropológusok, restaurátorok, kézművesek és múzeumpedagógusok vezetésével egy élményekben gazdag nyári programon szeretnének részt venni.

Összes tábor