Beszélgetés

Határaink - Tapolyai Emőke előadása

Látogatható2024. 10. 04. 17:00 - 18:00 HelyszínMindszentyneum Ma nyitvaZárás : 18:00 hétfő - zárva kedd - vasárnap - 10:00-18:00 Tapolyai Emőke rávilágít a leggyakoribb határ-tévhitekre, amelyek miatt nehezen gyakoroljuk egészséges önvédelmünket, végigvisz a határ húzás iskolájának alapjain. Eszközöket ad az önvédelem felépítéséhez és a sikereink felismeréséhez, ünnepléséhez.
Pszichológia

Tapolyai Emőke klinikai és pasztorálpszichológus, coach és tréner. Szakterülete a párkapcsolatok, az önismeret és a személyiségfejlesztés.

Miről fog szólni az előadás?

Határaink erősen meghatároznak minket és kapcsolatainkat, mert felállításuk felszabadít az önvédelemre, vágyaink felvállalására, ami biztos alapja az őszinte, meghitt kapcsolatoknak.  Nehéz felszabadultan kommunikálni, becsületesen harcolni, elengedően megbocsájtani és görcs nélkül szeretni, ha nem tudjuk mettől meddig tartok én és hol van az, ahol már átgázolnak határaimon, vagy fordítva, mi az, amivel én sértem meg mások határait.

Beengedni a jót és távoltartani a rosszat, így lehetne röviden summázni a határainkat. Az előadás rávilágít a leggyakoribb határ-tévhitekre, amelyek miatt nehezen gyakoroljuk egészséges önvédelmünket, és végig visz a határ húzás iskolájának alapjain. Eszközöket ad az önvédelem felépítéséhez és a sikereink felismeréséhez, ünnepléséhez.

A sztoikus filozófus, Seneca szerint „Az igazi különbség a szolga és a király között az, hogy az egyiknek nincs döntési lehetősége, a másiknak minden döntési lehetőség megadatott.” Királyok lehetünk saját életünk bástyáinál, ha élünk a döntési lehetőséggel, hogy mikor és mire mondunk igent, vagy nemet és hogyan tiszteljük mások igenjeit és nemeit.

 

Jegyinformációk

Belépőjegy ára: 3.500 Ft / fő.

20% Egerszeg Kártya kedvezmény előadásonként érvényesíthető, a kedvezmény csak helyszíni fizetés esetén, a kártya felmutatásával lehetséges.

4 alkalmas bérlet ára kedvezményesen 12.000 Ft, ebből további kedvezmény már nem érvényesíthető.

 

Kérdésed van?

Határaink - Tapolyai Emőke előadása
Szaknyéri Tünde kommunikációs osztályvezető Mindszentyneum