Mindenki eljátszott már azzal a gondolattal, milyen is lehet királyfinak, királykisasszonynak, lovagnak, mesebeli hősnek lenni. Interaktív játékainkkal lehetőséget teremtünk a megvalósítására. A játékos próbatételek során a „múzeumi bölcs bagoly” segítségével belehelyezkedhetünk a mesék […]

Mindenki eljátszott már azzal a gondolattal, milyen is lehet királyfinak, királykisasszonynak, lovagnak, mesebeli hősnek lenni. Interaktív játékainkkal lehetőséget teremtünk a megvalósítására. A játékos próbatételek során a „múzeumi bölcs bagoly” segítségével belehelyezkedhetünk a mesék a kalandos világába, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt különleges élményt nyújt.

Megküzdünk a sárkánnyal, kardot rántva legyőzzük az ellenséget. Egy valódi nyeregben ülve pajzsra karikát hajítunk, hogy megszerezzük a toronyban raboskodó királylány kiszabadításához szükséges kulcsot. A próbatételek végén az ügyes kezű résztvevők valódi bőr felhasználásával, néhány egyszerű mozdulattal elkészíthetik saját „múzeumi bölcs bagoly” kabalájukat, melyet természetesen mindenki magával is vihet, mint jól megérdemelt jutalmat.