Hír

Múzeumok éjszakája - invitáló

Dátum2022. 06. 18. Kedves közönségünk! Izgatottan várjuk az idei Múzeumok éjszakáját, néhány év elteltével végre a kívül-belül megújult főépületben tarthatjuk meg a közkedvelt rendezvényt! Számos programmal várjuk Önöket június 25-én, szombaton 18.00 órától! […]
Múzeumok éjszakája

Kedves közönségünk! Izgatottan várjuk az idei Múzeumok éjszakáját, néhány év elteltével végre a kívül-belül megújult főépületben tarthatjuk meg a közkedvelt rendezvényt! Számos programmal várjuk Önöket június 25-én, szombaton 18.00 órától!

Az idei tavaszt négy állandó kiállítással nyitottuk meg, külön nagy várakozás előzte meg az „Elődeink élete” című várostörténeti kiállítást, ami egy remek élményeket adó interaktív tárlat. De Szent Iván éjjelén koncertek, előadások, különleges tárlatvezetések, táncház, fotóstúdió, gyerekprogramok, kalandjátékok, bábszínházi produkció is színesíti a kulturális palettát.

Vendégünk lesz Müller Péter Sziámi,

akinek a neve a régóta fiataloknak mond talán a legtöbbet. Vele egy könnyed nyáresti beszélgetést hallhatnak az érdeklődők, éjszaka pedig a legismertebb dalai is felcsendülnek a Göcseji Múzeum kertjében a Világegyetemisták formációval.

Belépőjegyek

  • Normál felnőttjegy: 2.000 Ft – a karszalag felhasználható a Göcseji Múzeumban, a Göcseji Falumúzeumban és a Zalaegerszegi Törvényszék épületében.
  • Normál gyerekjegy (6-18 év): 1.000 Ft
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.