Hír

Elismerés - Dömötör Andrea kapta idén a Szentmihályi Imre-díjat

Dátum2024. október 14. Olvasási idő2 perc A minap házi ünnepség keretében átadtuk a Szentmihályi Imre-díjat.
Kitüntetés

A Szentmihályi Imre-díjat minden esztendőben olyan kolléga veheti át, aki legalább tíz éve a múzeumban dolgozik, és szakmai munkájával hozzájárul az intézmény színvonalának emeléséhez. Különlegessége a díjnak az, hogy a munkatársi közösség szavaz arra a személyre, aki az aktuális évben a kitüntetést kapja.

Idén a kollégák úgy döntöttek, Dömötör Andrea gyűjteménykezelő veheti át a Németh János keramikusművész alkotta plakettet. Szívből gratulálunk kolléganőnknek!

A díjátadást megelőzte Havasi Bálint főigazgató beszéde és Kostyál László tudományos igazgató köszöntője, valamint három szakmai beszámoló. Az elmúlt időszakban a múzeum munkatársai közül néhányan konferenciákon, study tourokon vettek részt. A tapasztalatokról, élményekről hallhattak a kollégák képes beszámolót. Simmer Lívia régész augusztusban Rómában járt egy nemzetközi régész-konferencián, Kostyál László tudományos igazgató Észak-Olaszországban és Svájcban töltött néhány napot, Szényi Krisztina kommunikációs munkatárs pedig májusban öt napos törökországi kulturális study touron vett részt.

Kérdésed van?

Elismerés - Dömötör Andrea kapta idén a Szentmihályi Imre-díjat
Dr. Kostyál László PhD tudományos igazgató, művészettörténész Göcseji Múzeum

Ez is érdekelhet

Hír Átadtuk a Szentmihályi Imre-díjat
Díj

Átadtuk a Szentmihályi Imre-díjat

2022. 07. 06.
A Göcseji Múzeum Napján, 2022. július 4-én vehette át Bokor Ferencné titkárságvezető a közelmúltban alapított és az idén első alkalommal átadott Szentmihályi Imre-díjat. Az intézményben legalább tíz éve dolgozó, ma […]