Hír

"Családbarát Munkahely" címet kapott a Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága

Dátum2023. október 28. Olvasási idő5 perc A Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága -Göcseji Múzeum 2023-ban is sikeresen pályázott a Családbarát Munkahely címre. 2023.10.27-én Budapesten a Várkert Bazárban ünnepélyes keretek között Hornung Ágnes a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért […]

A Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága -Göcseji Múzeum 2023-ban is sikeresen pályázott a Családbarát Munkahely címre.

2023.10.27-én Budapesten a Várkert Bazárban ünnepélyes keretek között Hornung Ágnes a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára adta át a Családokért díjat valamint a Családbarát Munkahely elismerést.

A Családbarát Munkahely kezdeményezés célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

A pályázat útján elnyerhető díjra az idei évben a jelentkezők száma a tavalyi és tavalyelőtti évekhez képest megduplázódott: 360 pályázat érkezett, amiből 71 pályázó nyerte el a Családbarát Munkahely címet.

Zalaegerszegről a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár valamint a Zalaegerszegi Múzeumok Igazgatósága nyerte el a rangos munkáltatói megbecsülést.